Auto i stan

Muškarac u srednjim dvadesetim godinama mora imati barem auto, ako ne i vlastiti stan, da bi njegova ljubavna karijera dostigla respektabilan nivo. Naravno, moguće je biti uspješan sa ženama i bez tih resursa, ali auto i stan definitivno olakšavaju posao, a tvoja će zavodnička karijera uz njih procvjetati.

Tu se ponajviše radi o pitanju društvenog statusa. Frajer koji posjeduje vlastito vozilo i stan odaje dojam zrelog muškarca, na kojeg se žene mogu osloniti. Zbog toga će imati veće izglede od nekog tko živi sa roditeljima i nikad nije sjeo za volan automobila. Sve se to odvija na podsvjesnoj razini. Naravno da će rijetke cure pred svima izjaviti: ''muškarac koji ima auto i stan je ono što ja želim''. Ipak, kad osjete komfor koji dolazi uz takve mužjake, niti jedna se neće buniti i bit će im drago što su odabrale baš njega.



Auto je stvarno opaka stvar. Kad samo pomisliš da uz njegovu pomoć možeš zauvijek otpisati ZET-ove tramvaje odmah ti je jasno koliko je važno imati ga. Što se ljubavnog života tiče, automobil nudi brojne mogućnosti. Postoje djevojke koje će spavati s tobom odmah istu večer nakon što se upoznate, no samo ako imaš auto ili stan. Rijetke će pristati to činiti u usmrđenom zahodu disko kluba ili okolnom grmlju. No, činiti to na zadnjem sjedalu tvog vozila mnogim slobodoumnim curama će biti prihvatljivo, koliko god to nekad bilo neudobno. Sjećam se jednog kolege s mog faksa: nije bio zgodan niti se znao obući, ali imao je Mazdu i redovito je spolno općio svaki vikend na narodnjacima.

Naravno, auto nije plus samo kod nimfomanki i djevojaka željnih jednokratne zabave. I pristojne cure će jako cijeniti tvoje vozilo. Činjenica da se mogu osloniti na tebe kad im je potreban prijevoz donosi puno bodova i solidnu priliku za uspostavljanje ljubavne veze.

Posjedovanje vozila može prevagnuti u bespoštednoj borbi za ljubavno ushićenje. Iako je poznata činjenica da što bolji auto imaš, to je tvoj zavodnički potencijal veći, u praksi se pokazuje da je bilo kakvo vozilo na četiri kotača dovoljno da podigneš svoju bariteljsku karijeru na jednu višu razinu.



Ako još k tome imaš i vlastiti stan, u kojem sam živiš, e onda si stvarno u sjajnoj poziciji. Tada ne samo da ćeš osvajati redovito, već ćeš moći to raditi i na kvalitetan način. Posjedovanje ''ljubavnog gnijezda'' fenomenalna je stvar, koja ti omogućuje da odeš do kraja sa svakom curom koju zavedeš. Naravno, vrlo je važno dobro urediti stan, jer ako živiš u ''medvjeđem brlogu'' neće biti dobro. Tvoj stan mora izgledati kao da u njemu živi muškarac, ali ne pračovjek, nego mužjak sa stilom. Veliki krevet, raznoliko popunjen frižider, uredna kupaonica, zanimljivi sadržaji s kojima možeš namamiti cure k sebi – to je ono što tvoj stan treba posjedovati, a dobro je imati i rekvizite za stvaranje romantične atmosfere (mirisne svjećice, romantična muzika itd.)

Ipak, svi znamo koliko je teško doći do vlastitog stana, s obzirom na današnje cijene od iznad 100 tisuća eura. Život s roditeljima ne nudi previše mogućnosti za ljubavne igre, osim ako ne živiš u golemoj kući. Stan kojeg dijeliš s cimerima i cimericama također nije idealna opcija, osim ako tvoj cimer ne boravi izvan stana većinu vremena. Život u studentskom domu nije loš, imat ćeš mnogo prilika za seks, ali nedostaje komfora koji žene vole. Ako već nemaš vlastiti stan, najbolja je opcija iznajmiti garsonijeru, no to je isto skupo u vražju mater. Što je najgore, ljudi u Zagrebu uglavnom iznajmljuju rupetine i još im nabijaju cijene do neba. Nije se lako dokopati ''ljubavnog gnijezda'', a da pritom ne bankrotiraš...

Ipak, pitanje vlastitog stana i auta od iznimne je važnosti. Zbog toga muškarci dižu kredite i zadužuju se do groba. No time postaju konkurentniji na bariteljskom tržištu, pa bismo mogli reći da je takva investicija isplativa.

02.02.2009. u 13:24 • KomentirajPogledaj komentare (32) Print#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Kontakt adresa

Prijedloge, pitanja, savjete, kritike, pohvale i uvrede šaljite na email adresu ivan.jankovic@novatv.hr

Izdvojeno

Intervjui
- O seksualnosti, s profesorom Aleksandrom Štulhoferom
- O emancipaciji, sa Sanjom Sarnavkom iz udruge B.a.B.e
- O ljubavi i zaljubljenosti, s doktorom Stanislavom Feldmanom

Praktični savjeti
- Savršena mjesta za intimne dodire na Jarunu
- Kamo ju odvesti na prvom spoju?
- Idealne za vježbu
- Gdje uletiti usred bijela dana?
- Kako znati da se curi ne sviđaš?
- Tvoj govor tijela
- Kako doći do prvog poljupca?

Kolumne
- Jesmo li nasjeli?
- Vrline uspješnih zavodnika
- Biti Dudek, ljubavni gubitnik
- Ishod tvoje misije
- Drskost! Drskost!! Drskost!!!
- Nepotrebne muške predrasude
- Kako ostati smiren?
- Otrov koji nas truje iznutra
- Preživjeti odbijanje i krenuti dalje
- Zadovoljiti se ''minornim''
- Ništa bez društvenosti
- Ljubav bez seksa?
- Vrste uleta
- Plesna čarolija
- Alibi igra
- Je li njezino NE uvijek kraj?
- Suzbiti svoje ''slabe točke''
- Na brzinu ili polako?
- Kobno kompliciranje
- Pobijediti vlastitu nezanimljivost
- Bariteljska zanimanja
- Velike brojke
- Ovca ili buntovnik?
- Ćelavost
- Auto i stan
- Njezine prijateljice
- Uloga dopinga u ljubavnom životu
- Kud nas vodi idealiziranje?
- Najveće zablude o mž odnosima
- Ugled
- Samostalno ili momčadski?
- Tajnovitost kao vrlina
- Igra ''Zbari tuđe!''
- Biti osvajač, i dalje muška uloga
- Izazvati njezinu ljubomoru
- Kujizam

Blic test
- 1. dio
- 2. dio
- 3. dio
- 4. dio
- 5. dio
- 6. dio
- 7. dio
- 8. dio

Specijali
- U napadu na šoping centar
- Poklon za mrzitelje
- Povijest natjecateljskog zavođenja
- Zvijezde protiv Legendi Lige

Arhiva
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (10)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (4)