Velike brojke



Nema sumnje, bez brojnih pokušaja i stalnih ljubavnih avantura gotovo je nemoguće naći curu koja ti po svemu odgovara, pa je prilaženje velikom broju žena zapravo nužnost. Računica je jednostavna: što više puta uletiš i tražiš broj mobitela, to su veći izgledi da ćeš naći djevojku kakvu si oduvijek htio. I ne samo to: svakim sljedećim pokušajem postaješ sve iskusniji i vještiji, te samim time i poželjniji, a svi znamo koliko je to bitno.

Djelovanje na širokom bojištu pobjednička je taktika. Zablude ''postoji cura koja mi je suđena'' i ''kad se najmanje nadaš ona će se pojaviti'' ostvaruju se samo u lošim američkim filmovima, a u praksi gotovo nikad. Smiješno je koliko ljudi zapravo u to vjeruje i čeka da im idealan partner padne s neba. Zato i ima sve više samaca na svijetu. U ljubavnom životu muškarcu ništa ne pada s neba, za sve što imalo vrijedi moraš se potruditi. Zašto bi super cura baš tebi prišla i ponudila ti se, kad ima bezbroj obožavatelja?

Velike brojke su bitne. Neki zavodnički stručnjaci smatraju da apsolutno svaki muškarac, koliko god prosječan ili neugledan bio, može naći super curu ako u životu uleti više od 1000 puta. Međutim, vrlo je malo muškaraca, a također i žena, koji ne odustanu nakon desetak ili manje neuspjeha. Bol i sramota osjećaji su koji idu uz ljubavne debakle i teško je preko njih preći. U podsvijesti se javlja otrovni strah od novih neuspjeha koji je strašno moćan. Većina se brzo razočara u suprotnom spolu i potpiše kapitulaciju.

Oni koji su ipak svjesni da je svaki put trnovit i da je najgora moguća odluka odustati i prestati se boriti, pred njima je ljubavna perspektiva. Poznajem jednog momka koji dođe u disko, uleti apsolutno svakoj curi i najčešće od svih pokupi odjeb. No poznajem i jednog koji je puno bolja osoba i manje iritantan, ali i previše sramežljiv pa ne ulijeće gotovo nikad. Pogodite koji od njih dvojice trenutno ima curu. Dakle, aktivna igra je nužna. Ulijetanje svaki put kad imaš priliku nešto je što muškarac mora raditi dok god nije u vezi.

No, agresivna igra ima i svoje mane. Hvalevrijedne djevojke ipak ne vole frajere koji idu od cure do cure i sve ih pokušavaju zavesti. Postavlja se pitanje: kako ne doći na loš glas, usprkos svojoj aktivnoj bariteljskoj igri? Diskretnost obično pomaže. Što se manje hvališ, to će ti reputacija biti manje narušena, unatoč ogromnom broju uleta koje ispaljuješ svaki tjedan. To nije nimalo lako, jer veliki je gušt s braćom muškarcima podijeliti svoje ljubavne zgode. Neki samo zbog toga i bare.

Važna je i inteligentna igra. Dakle, u jednoj klubu ne smiješ uletiti baš svakoj ženi, osim ako se ne radi o natjecanju s drugim muškarcima. Bolje je odabrati 4-5 cura, svaka na drugom kraju diska. Mijenjanje više disko klubova u jednoj večeri također pomaže. Na poslu, na faksu i na raznim drugim društvenim okupljanjima također ne treba mirovati. Bezbroj je mogućnosti svugdje oko nas, no treba biti diskretan i smiren.

Ako se i pročuje da si ženskar, to ne mora biti loše. Tad imaš dvije mogućnosti. Prva je okrenuti se djevojkama željnih onih ''koji znaju sa ženama''. Takvih je enorman broj u našoj zemlji. Druga mogućnost je skeptičnoj djevojci dokazati da ''ti nisi onakav kakvog te smatra''. Kvalitetna prezentacija samog sebe začinjena s malo melodrame čini čuda, tako da zapravo s titulom ženskara čovjek gubi jako malo, puno manje nego s titulom ''on je sladak, ali nema kemije''. Što više pokušaja zavođenja, to bolje.

19.01.2009. u 13:28 • KomentirajPogledaj komentare (3) Print#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Kontakt adresa

Prijedloge, pitanja, savjete, kritike, pohvale i uvrede šaljite na email adresu ivan.jankovic@novatv.hr

Izdvojeno

Intervjui
- O seksualnosti, s profesorom Aleksandrom Štulhoferom
- O emancipaciji, sa Sanjom Sarnavkom iz udruge B.a.B.e
- O ljubavi i zaljubljenosti, s doktorom Stanislavom Feldmanom

Praktični savjeti
- Savršena mjesta za intimne dodire na Jarunu
- Kamo ju odvesti na prvom spoju?
- Idealne za vježbu
- Gdje uletiti usred bijela dana?
- Kako znati da se curi ne sviđaš?
- Tvoj govor tijela
- Kako doći do prvog poljupca?

Kolumne
- Jesmo li nasjeli?
- Vrline uspješnih zavodnika
- Biti Dudek, ljubavni gubitnik
- Ishod tvoje misije
- Drskost! Drskost!! Drskost!!!
- Nepotrebne muške predrasude
- Kako ostati smiren?
- Otrov koji nas truje iznutra
- Preživjeti odbijanje i krenuti dalje
- Zadovoljiti se ''minornim''
- Ništa bez društvenosti
- Ljubav bez seksa?
- Vrste uleta
- Plesna čarolija
- Alibi igra
- Je li njezino NE uvijek kraj?
- Suzbiti svoje ''slabe točke''
- Na brzinu ili polako?
- Kobno kompliciranje
- Pobijediti vlastitu nezanimljivost
- Bariteljska zanimanja
- Velike brojke
- Ovca ili buntovnik?
- Ćelavost
- Auto i stan
- Njezine prijateljice
- Uloga dopinga u ljubavnom životu
- Kud nas vodi idealiziranje?
- Najveće zablude o mž odnosima
- Ugled
- Samostalno ili momčadski?
- Tajnovitost kao vrlina
- Igra ''Zbari tuđe!''
- Biti osvajač, i dalje muška uloga
- Izazvati njezinu ljubomoru
- Kujizam

Blic test
- 1. dio
- 2. dio
- 3. dio
- 4. dio
- 5. dio
- 6. dio
- 7. dio
- 8. dio

Specijali
- U napadu na šoping centar
- Poklon za mrzitelje
- Povijest natjecateljskog zavođenja
- Zvijezde protiv Legendi Lige

Arhiva
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (10)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (4)