Blic test (1.dio)

Ispit teorijskog bariteljskog znanja...

1. Kakav efekt može imati poklanjanje curi cvijeća?
- Cvijeće je dvosjekli mač. U pravilu, žene ga vole. Međutim, ne žele ga dobiti od bilo koga, niti na previše klišeizirani način. S cvijećem ju možeš baciti na koljena i zauvijek osvojiti, a možeš ispasti i kompletna budala. Zavodnički stručnjaci ga ne vole koristiti, ali meni to i nije tako loš potez. Sve ovisi o odabiru trenutka i koliko se sviđaš curi koju osvajaš. Treba dobro ispitati teren prije nego ga pošalješ. Ako ona pokazuje određene simpatije prema tebi, nećeš pogriješiti sa slanjem. U suprotnom, gotov si.

2. Smije li muškarac glasno stenjati za vrijeme seksa?
- Ne, pobogu, ne! Barem ne jako glasno. Jedna mi je prijateljica pričala o svom iskustvu s frajerom koji je kričao kao prasac dok ga je oralno zadovoljavala. Usred predigre je pobjegla iz njegovog stana! Dakle, valja se pokušati suzdržati, koliko god to nekad teško bilo. Znam, znam, u argentinskim pornićima muškarci urlaju i stenju, a njihovim ženkama to ne smeta... Eh, daleko je Argentina, kod nas to ne prolazi.

3. Što je to humanitarna akcija ''Dajte da zbare!''?
- Riječ je o akciji u kojoj se neiskusnim mladićima, koji nikad nisu okusili ženske usne, pokušava pomoći. Nesretni djevci izlaze van s velikom brojem prijatelja dobrotvora, koji im pomažu da se maknu s ''rezultatske nule'', i to tako da im cijelu večer pokušavaju namjestiti cure. Obično ih se upoznaje i s prijateljicama ''sumnjivog morala'', da bi im posao bio lakši. Akcija se održava jednom godišnje, u kasno proljeće, kada neiskusni isfrustrirani momci postanu svojim ponašanjem opasni za okolinu, jer im hormoni totalno podivljaju.

4. Koje karakteristike moraš imati da bi bio uspješan zavodnik u Slavoniji?
- Nažalost, ja nisam iz tog kraja, a i moj postotak uspješnosti sa Slavonkama na nivou je postotka šuta za tricu Roka Lenija Ukića u važnim reprezentativnim utakmicama, pa možda i nisam mjerodavan da o tome govorim. Međutim, imam dosta prijatelja Slavonaca i mogu donijeti neke zaključke na temelju njihovih iskustava. Ako voliš popit, pojest i zapjevati, Slavonke će se većinom paliti na tebe. Biti narodski čovjek, to je ono što se traži. I da, ona pjesma ''neće snaša tamburaša, ona neće bećara. Ona hoće gospodina punih džepova'' je jedna velika laž. Bećari vladaju slavonskim bariteljskim terenima. Što pijaniji, to uspješniji.

5. Tko je veći ševac: Silvio Berlusconi ili Ivo Sanader?
- Vrlo teško pitanje. Obojica dolaze iz krajeva gdje je osvajanje žena sport broj 1. Berlusconi je toliko napaljen da je svoju Vladu popunio vrućim komadima, dok je naš Ivo samouvjereni pritajeni zavodnik, koji svoje adute pomno skriva od javnosti. Nije lako odrediti tko ima više ''trofeja'' od njih dvojice. Bilo bi dobro kad bi se organizirala prijateljska bariteljska utakmica između njih dvojice, pa da ih vidimo na samom terenu. Nakon službenog sastanka i svečane večere, treba ih obojicu odvesti u neki dobar disko, pa tko zavede više pijanih djevojaka dokazat će svoju dominaciju.

6. ''Stifmeisteru, u velikim sam problemima. Žena mi je rekla da će me ostaviti ako ne odem na operaciju povećanja penisa. Što da radim???''
- Kupi ogroman divovski dildo i s guštom joj pokaži sve čari masivnih, pretjerano velikih spolovila. Nakon toga joj daj nogu, i nađi ženu kojoj će biti više stalo do tebe. Ako se na kraju ipak odlučiš za povećanje penisa, pobrini se da ga ona ne okusi u novom poboljšanom izdanju. A ucjene nikad ne toleriraj. Nikad.

7. ''Stifmeisteru, svi mi govore da izgledam kao štakor. Mogu li s takvom facom postati veliki ljubavnik?''
- Srećom, postoje brojne cure koje se pale na štakorska muška lica. Ja osobno jako cijenim štakorolike muškarce, jer su mi u prošlosti znali odnijeti curu ispred nosa i svaka im čast zbog toga. Muškarci-štakori posebno su popularni među zagrebačkim alternativcima. U Močvari su držali bariteljski primat, a vjerujem da su i u drugim rock klubovima jaki. S takvom facom možeš biti dobar zavodnik i ako si huligan, mafijaš, sportaš ili seoski bećar. Dovoljno je vidjeti jednog našeg nogometaša štakorskih crta lica u društvu one superzgodne cure da ti postane jasno kako itekako ima nade za tebe. Biti štakor nije mana.

8. U kojoj situaciji muškarac mora odbiti seks pod svaku cijenu?
- Kada si prehlađen i bale ti cure iz nosa, seks je zadnje čemu težiš. Mrzovoljan si i jedino što te brine je hoćeš li imati dovoljno maramica da preživiš taj dan. Šmrkavost je razlog zbog kojeg su mnogi dečki morali odbiti napaljene djevojke. Ako zamislite muškarca kako svakih par minuta prekida predigru da bi ispuhao nos, onda vam je jasno zašto.

03.09.2008. u 10:15 • KomentirajPogledaj komentare (9) Print#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Kontakt adresa

Prijedloge, pitanja, savjete, kritike, pohvale i uvrede šaljite na email adresu ivan.jankovic@novatv.hr

Izdvojeno

Intervjui
- O seksualnosti, s profesorom Aleksandrom Štulhoferom
- O emancipaciji, sa Sanjom Sarnavkom iz udruge B.a.B.e
- O ljubavi i zaljubljenosti, s doktorom Stanislavom Feldmanom

Praktični savjeti
- Savršena mjesta za intimne dodire na Jarunu
- Kamo ju odvesti na prvom spoju?
- Idealne za vježbu
- Gdje uletiti usred bijela dana?
- Kako znati da se curi ne sviđaš?
- Tvoj govor tijela
- Kako doći do prvog poljupca?

Kolumne
- Jesmo li nasjeli?
- Vrline uspješnih zavodnika
- Biti Dudek, ljubavni gubitnik
- Ishod tvoje misije
- Drskost! Drskost!! Drskost!!!
- Nepotrebne muške predrasude
- Kako ostati smiren?
- Otrov koji nas truje iznutra
- Preživjeti odbijanje i krenuti dalje
- Zadovoljiti se ''minornim''
- Ništa bez društvenosti
- Ljubav bez seksa?
- Vrste uleta
- Plesna čarolija
- Alibi igra
- Je li njezino NE uvijek kraj?
- Suzbiti svoje ''slabe točke''
- Na brzinu ili polako?
- Kobno kompliciranje
- Pobijediti vlastitu nezanimljivost
- Bariteljska zanimanja
- Velike brojke
- Ovca ili buntovnik?
- Ćelavost
- Auto i stan
- Njezine prijateljice
- Uloga dopinga u ljubavnom životu
- Kud nas vodi idealiziranje?
- Najveće zablude o mž odnosima
- Ugled
- Samostalno ili momčadski?
- Tajnovitost kao vrlina
- Igra ''Zbari tuđe!''
- Biti osvajač, i dalje muška uloga
- Izazvati njezinu ljubomoru
- Kujizam

Blic test
- 1. dio
- 2. dio
- 3. dio
- 4. dio
- 5. dio
- 6. dio
- 7. dio
- 8. dio

Specijali
- U napadu na šoping centar
- Poklon za mrzitelje
- Povijest natjecateljskog zavođenja
- Zvijezde protiv Legendi Lige

Arhiva
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (10)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (4)