Vrste uleta iliti kako prići curi

Nakon što poradiš na svojoj osobnosti i pobijediš vlastiti strah od ljubavnog neuspjeha, vrijeme je za pokušaj približavanja pripadnicama ljepšeg spola. Verbalni uleti najpopularniji su način prilaženja djevojkama. Malotko ih nije isprobao u svojem životu. Uleti riječima upotrebljivi su svugdje. Osim na podiju u disko-klubovima, gdje trešti glasna muzika, u svim drugim situacijama oni su definitivno najbolje rješenje kako se približiti curi. No, ne donosi svaki verbalni ulet uspjeh, dapače. Potreban je kvalitetan izbor riječi da bismo uspješno započeli komunikaciju.

Osnovna podjela verbalnih uleta jest na kreativne i šablonizirane. Kreativni ili spontani uleti smišljaju se na licu mjesta, i nakon toga isprobavaju na željenoj djevojci. Za razliku od njih, šablonizirani se uleti uče od drugih ljudi. Obično su na glasu kao jako kvalitetni, no treba biti oprezan s njima, jer ti se može dogoditi da zbog prečeste upotrebe istog uleta postaneš dosadan kao papiga, koja uvijek ponavlja iste riječi.

Jezik je iznimno kreativno područje, pa tako i sfera verbalnih uleta. Bezbroj je kvalitetnih rečenica koje možeš osmisliti i upotrijebiti kao ulet, što čini bariteljsku misiju jako zabavnom. No postoje određene skupine kvalitetnih i nekvalitetnih uleta, koje stručnjaci razlikuju.

Vrste verbalnih uleta

Situacijski uleti su definitivno najprirodniji. Ključ svega je uočiti nešto zanimljivo na curi koja ti se sviđa ili njezinim frendicama, ili još bolje nešto što se događa oko vas, i onda započeti komunikaciju na tu temu. Dvije su varijante: pokušavaš uletiti ili s komentarom ili s pitanjem. Možeš čak prići curi i ispričati joj cijelu zanimljivu priču koja je povezana s tom temom. Bezbroj je različitih situacija u kojima se možeš naći i zato postoji bezbroj različitih komentara i pitanja koje možeš osmisliti. Samo je važno gledati oko sebe, paziti na detalje te znati uočiti priliku za početak komunikacije i iskoristiti je bez oklijevanja. Situacijski uleti su najbolji gotovo svugdje, osim nasred plesnog podija, gdje trešti glasna muzika.

Izravni uleti dobri su na mjestima gdje zalaze djevojke željne vrućih dodira. Dakle, u diskoklubovima, pogotovo onima koji su na glasu po razvratu. Doduše, nekad mogu čak i po danu upaliti. Izravni uleti se svode na prilaženje curi te hladnokrvno priznanje da te privlači, i da bi se htio zbližiti s njom. Druga varijanta je prilazak i ulet riječima tipa ''vidim da me gledaš, sviđam ti se'', što može također biti jako dobro prihvaćeno. Nekim se djevojkama neće svidjeti takav način komunikacije, pa će te otpiliti, no u mnogo slučajeva baš je ovo pravi put do uspjeha. Izravnost i odlučnost odlike su pravih muškaraca, a ovaj je ulet najbrži put do prvog poljupca.

''Ulet stranim jezikom'' u našoj se državi također iznimno isplati. Pokazalo se da se hrvatske djevojke tope pred gotovo svakim inozemcem koji stane pred njih. Zašto onda ne glumiti jednog takvog i prići im govoreći engleski jezik? Izbor nacije koju ćeš ''predstavljati'' ovisit će o tvojem izgledu i razini poznavanja engleskog jezika. Ako si tamnoput, možeš biti Talijan ili Španjolac, a ako si svjetliji, možeš biti bilo koji drugi narod Europe, Amerikanac ili Australac. Govoriš li engleski izvrsno, moći ćeš glumiti bogatog Anglosaksonca, koji se došao u Hrvatsku zabaviti. Ako je tvoj engleski klimav, možeš biti Rus, Rumunj ili Mađar. Ulet na engleskom gotovo će sigurno donijeti pozitivnu reakciju djevojke kojoj si prišao, te velike šanse za dolazak do vrućih dodira, s obzirom na veliki ugled inozemaca među našim curama. Treba naglasiti da je ovaj ulet upotrebljiv samo ako tražiš jednovečernju zabavu, ne i za pronalazak prave ljubavi.

Normalan iliti pristojni ulet također spada među kvalitetne ulete riječima. On se svodi na prilazak curi i pristojno upoznavanje, nakon čega se može razviti daljnja komunikacija. Rečenica ''Možemo li se upoznati?'' obično ide kao dio ovog uleta, no dobro je na početku nabaciti i neki šarmantni komentar, kojim ćeš si podići ugled pred curom. Ovom se tehnikom ne služe profesionalci, no to ne znači da ne donosi rezultate. Pristojnim djevojkama, željnim upoznavanja novih ljudi, bit će drago ako im priđeš na ovaj način.

Bahati ulet sastoji se od podbadanja i ismijavanja željene djevojke, te suptilnog podizanja vlastite vrijednosti u njezinim očima. Koristi se obično pri upoznavanju s jako zgodnim curama. Ako se izvede bez takta, izazvat će bijes, psovke, a možda i šamar. No s određenom dozom šarma to može biti jako opasno oružje, koje tvoju igru podiže na jedan viši nivo. Iz meni nepoznatih razloga, ovakav stil komunikacije može opako privući tvoju žrtvu, zbog čega ga koriste svi poznati svjetski zavodnici.

Stoput čuvene fraze poput ''što tako lijepa djevojka radi sama?'' ne spadaju među kvalitetne ulete, ali čak i s njima imaš izgleda za uspjeh, ako znate što dalje, ili ako se jako sviđaš toj djevojci. Ipak, takve nekreativne ulete ne bih preporučio nikome. Uz njih ispadaš glup i ljigav, a vjerojatno ćeš se i osjećati blesavo dok ih budeš izgovarao.

Glupiranje može biti jako zabavno. Uleti poput ''Mogu li ti nabrojati prvu momčad Arsenala?'' i ''Pališ li se na muškarce koji izgledaju kao štakori?'' spadaju u remekdjela verbalne komunikacije. Nažalost, rijetke su cure kojima će takav stil igre biti simpatičan, međutim brojni muškarci baš su glupiranjem došli do ljubavnih uspjeha i danas su jako ponosni zbog toga.

Koji verbalni ulet upotrijebiti ovisi o razini samopouzdanja pojedinca i tome kakvu curu želiš. No, situacijski ulet s laganim dodatkom izravnosti nekako najviše obećava.

Valja napomenuti da verbalni uleti nisu samo sredstvo zavođenja žena. Oni služe i za razvoj kreativnosti te nude veliku zabavu svakome tko ih koristi. Zbog toga nitko ne bi trebao bježati od njih. Za svakog je muškarca važno da ih koristi.

Spomenimo da osim uleta riječima postoje još dvije vrste uleta, koji također mogu donijeti rezultate: ulet plesom i ulet ''jezikom drito u usta'' (superizravni ulet). Obje vrste su upotrebljive isključivo u disko klubovima i to s djevojkama koje su došle tamo s namjerom pronalaženja partnera za neobaveznu zabavu. Ok, možeš to pokušati i s onima koje su prilično pijane. S drugima ipak treba razmijeniti pokoju rečenicu na početku.

30.10.2008. u 10:37 • KomentirajPogledaj komentare (10) Print#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Kontakt adresa

Prijedloge, pitanja, savjete, kritike, pohvale i uvrede šaljite na email adresu ivan.jankovic@novatv.hr

Izdvojeno

Intervjui
- O seksualnosti, s profesorom Aleksandrom Štulhoferom
- O emancipaciji, sa Sanjom Sarnavkom iz udruge B.a.B.e
- O ljubavi i zaljubljenosti, s doktorom Stanislavom Feldmanom

Praktični savjeti
- Savršena mjesta za intimne dodire na Jarunu
- Kamo ju odvesti na prvom spoju?
- Idealne za vježbu
- Gdje uletiti usred bijela dana?
- Kako znati da se curi ne sviđaš?
- Tvoj govor tijela
- Kako doći do prvog poljupca?

Kolumne
- Jesmo li nasjeli?
- Vrline uspješnih zavodnika
- Biti Dudek, ljubavni gubitnik
- Ishod tvoje misije
- Drskost! Drskost!! Drskost!!!
- Nepotrebne muške predrasude
- Kako ostati smiren?
- Otrov koji nas truje iznutra
- Preživjeti odbijanje i krenuti dalje
- Zadovoljiti se ''minornim''
- Ništa bez društvenosti
- Ljubav bez seksa?
- Vrste uleta
- Plesna čarolija
- Alibi igra
- Je li njezino NE uvijek kraj?
- Suzbiti svoje ''slabe točke''
- Na brzinu ili polako?
- Kobno kompliciranje
- Pobijediti vlastitu nezanimljivost
- Bariteljska zanimanja
- Velike brojke
- Ovca ili buntovnik?
- Ćelavost
- Auto i stan
- Njezine prijateljice
- Uloga dopinga u ljubavnom životu
- Kud nas vodi idealiziranje?
- Najveće zablude o mž odnosima
- Ugled
- Samostalno ili momčadski?
- Tajnovitost kao vrlina
- Igra ''Zbari tuđe!''
- Biti osvajač, i dalje muška uloga
- Izazvati njezinu ljubomoru
- Kujizam

Blic test
- 1. dio
- 2. dio
- 3. dio
- 4. dio
- 5. dio
- 6. dio
- 7. dio
- 8. dio

Specijali
- U napadu na šoping centar
- Poklon za mrzitelje
- Povijest natjecateljskog zavođenja
- Zvijezde protiv Legendi Lige

Arhiva
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (10)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (4)