Kako pobijediti vlastitu nezanimljivost?

Mnogi to ne žele prihvatiti, ali istina je: ako si beznadno dosadan kao osoba, koliko god fizički privlačan bio nećeš imati ozbiljnijih uspjeha sa ženama. Kad je zavođenje u pitanju, nezanimljivost ubija svaku nadu. Gotovo je nemoguće osvojiti curu ako te ne smatra zanimljivim čovjekom. Zbog toga je užasno važno pobijediti vlastitu dosadnost, budući da monotoni ljudi nikog ne oduševljavaju. Nitko ne želi imati posla s bljutavim primjerkom ljudskog roda.

Valja reći da biti zanimljiv curama nije isto što i biti zanimljiv muškarcima. Vulgarne fore, pričanje o sportu i autima te slinjenje za zgodnim ženama malo će kojeg mužjaka u tvojoj blizini ostaviti ravnodušnim, te će te gotovo svi dečki smatrati zabavnim frajerom, s kojim se gušt družiti. No ako se tako budeš ponašao na spoju s curom, ona neće biti oduševljena. Pogledajmo samo onog idiota u reklami s ''batmobilom''. Pokušati pričati s njom o ''muškim'' temama ne vodi nikud. Niti ćeš joj biti zabavan, niti zanimljiv. Čeka te siguran odjeb na kraju večeri. A možda i prije.

Dakle, važno je znati što žene oduševljava i tek tada si spreman uspješno kročiti kroz ljubavni život.

Duhovitost

Muškarac koji je u stanju nasmijati ženu na pola je puta do prvog poljupca. Duhovitost je vrlina koju djevojke jako cijene. Ako imaš smisla za humor, i znaš bacati dobre fore, većina će se cura opustiti u tvojem društvu, a time povećavaš svoje izglede za dolazak do prvog poljupca. Naravno, valja imati na umu dvije stvari: kao prvo, nemaju sve djevojke smisla za humor, ali te koje nemaju ni ne trebaju ti u životu; a kao drugo, duhovitost nije dovoljna da bi se nekog zavelo. To je samo pomoćno sredstvo, koje služi za zabavljanje žena. Puno je tu još drugih faktora u igri.

Nažalost, može se i pretjerati, kad je nasmijavanje žena u pitanju. Ako pređeš određenu granicu ispast ćeš nezreli klaun, koji se glupira samo da bi privukao pažnju drugih ljudi. Time pokazuješ da nisi pravi muškarac i gubiš priliku za ljubavnim ushićenjem. Djetinjasti humor može zbilja biti zabavan, ali ženama najčešće nije. Bolje onda ostati mrk i ljut, nego ispasti kompletna budala.

Zadirkivanje

Cure jako vole kad ih lagano zadirkuješ i podbadaš. Na taj način u vašu se komunikaciju uvodi određena strast. Pretjerana pristojnost i odnošenje s prevelikim poštovanjem jednostavno ne donosi rezultate. Najbolje se opustiti i lagano ju podbadati, s vremena na vrijeme, ali s određenom dozom ukusa. Zadirkivanje je jako opasna misija, jer ako pretjeraš i obezvrijediš nešto što joj je važno, izgubit ćeš njezinu naklonost. Treba ju pokušati što bolje upoznati i onda navaliti sa zadirkivanjem.

Seksualne insinuacije

Tema seksa ženama je jako zanimljiva i valja ju pokušati što je moguće ranije uključiti u vašu komunikaciju. Najbolje je početi seksualnim insinuacijama. Ne smiju biti pretjerano vulgarne, ali moraju jasno pokazivati da ti je seks jako privlačna aktivnost. Dobro je postaviti i par općenitih pitanja, koja se ne odnose na vas dvoje, ali imaju veze sa spolnim nasladama. Ako žena zagrize mamac i prihvati tu temu, uspio si pomaknuti vaš odnos na jednu intimniju razinu i na dobrom si putu da do kraja večeri dođeš do vrućih dodira.

Prenošenje poučnih informacija

Što je tvoje opće znanje bogatije, to ćeš imati više zanimljivih tema na raspolaganju za razgovor sa ženama. Naravno, moraš znati izabrati temu koja će djevojku impresionirati. Poznavanje psihologije, sociologije, biologije, astrologije i medicine svakako ti može donijeti puno toga dobrog. Doduše, ako nisi u stanju na zabavan kul način pričati o tome, uzalud ti sva tvoja obrazovanost. Nije samo važno posjedovati zanimljive informacije. Važno ih je znati i na zanimljiv način prezentirati drugima.

Entuzijazam

Muškarac pun strasti rijetko će koju djevojku ostaviti ravnodušnom. Ako joj pričaš o svom životu, karijeri i hobijima pun entuzijazma, ostavit ćeš jako dobar dojam nju. Ta pozitivna energija nešto je što privlači djevojke, koje bi onda i same voljele biti dio idiličnog okruženja u kojem se ti nalaziš. Entuzijazam također pomaže dok pričaš o ljubavi. Ako na pravi način prezentiraš sebe kao strastvenog ljubavnika, itekako si si olakšao ostatak zavodničke misije.

Ideali

Muškarac koji vjeruje u određene ideale, i živi na temelju tih uvjerenja, na taj način pokazuje da nije beskičmenjak ni ovca bez mozga, te da njegov život nije besmislen. Žene to cijene i pale se na takve frajere, jer svaka bi radije htjela karizmatičnog vođu, nego nekog potpuno izgubljenog bijednika. Ipak, ako su tvoji ideali dijametralno suprotni od njezinih, to je onda veliki problem. Zato treba uvijek biti oprezan kad je prezentiranje vlastitog svjetonazora u pitanju. Prvo valja ispitati teren.

Nepredvidljivost i kreativnost

Muškarac koji je u stanju s vremena na vrijeme priređivati iznenađenja svojim djevojkama u današnje je vrijeme na iznimno visokoj cijeni. Takvog nitko neće smatrati dosadnim i nezanimljivim. Bilo da se radi o izvođenju na posebna mjesta, bilo da se radi o originalnom uletu ili spiki, kreativnost i nepredvidivost uvijek će izazivati pozitivne reakcije, osim ako ne pretjeraš, pa izvedeš nešto stvarno neukusno.

Mužjak drukčiji od većine jako je tražen, osim ako nije totalno nenormalan. Cure su zasićene uvijek iste spike. Žele se zabaviti s nekim tko je originalan. Zbog toga je važno, uz učenje klasičnih metoda zavođenja, razvijati i neke originalne ideje, koje će ti dati posebnost, prijeko potrebnu za uspješno bariteljstvo.

09.12.2008. u 11:39 • KomentirajPogledaj komentare (10) Print#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Kontakt adresa

Prijedloge, pitanja, savjete, kritike, pohvale i uvrede šaljite na email adresu ivan.jankovic@novatv.hr

Izdvojeno

Intervjui
- O seksualnosti, s profesorom Aleksandrom Štulhoferom
- O emancipaciji, sa Sanjom Sarnavkom iz udruge B.a.B.e
- O ljubavi i zaljubljenosti, s doktorom Stanislavom Feldmanom

Praktični savjeti
- Savršena mjesta za intimne dodire na Jarunu
- Kamo ju odvesti na prvom spoju?
- Idealne za vježbu
- Gdje uletiti usred bijela dana?
- Kako znati da se curi ne sviđaš?
- Tvoj govor tijela
- Kako doći do prvog poljupca?

Kolumne
- Jesmo li nasjeli?
- Vrline uspješnih zavodnika
- Biti Dudek, ljubavni gubitnik
- Ishod tvoje misije
- Drskost! Drskost!! Drskost!!!
- Nepotrebne muške predrasude
- Kako ostati smiren?
- Otrov koji nas truje iznutra
- Preživjeti odbijanje i krenuti dalje
- Zadovoljiti se ''minornim''
- Ništa bez društvenosti
- Ljubav bez seksa?
- Vrste uleta
- Plesna čarolija
- Alibi igra
- Je li njezino NE uvijek kraj?
- Suzbiti svoje ''slabe točke''
- Na brzinu ili polako?
- Kobno kompliciranje
- Pobijediti vlastitu nezanimljivost
- Bariteljska zanimanja
- Velike brojke
- Ovca ili buntovnik?
- Ćelavost
- Auto i stan
- Njezine prijateljice
- Uloga dopinga u ljubavnom životu
- Kud nas vodi idealiziranje?
- Najveće zablude o mž odnosima
- Ugled
- Samostalno ili momčadski?
- Tajnovitost kao vrlina
- Igra ''Zbari tuđe!''
- Biti osvajač, i dalje muška uloga
- Izazvati njezinu ljubomoru
- Kujizam

Blic test
- 1. dio
- 2. dio
- 3. dio
- 4. dio
- 5. dio
- 6. dio
- 7. dio
- 8. dio

Specijali
- U napadu na šoping centar
- Poklon za mrzitelje
- Povijest natjecateljskog zavođenja
- Zvijezde protiv Legendi Lige

Arhiva
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (10)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (4)