Blic test (3.dio)

1. Može li ljubavni ili seksualni uspjeh promijeniti muškarca?
Definitivno može. Mnogi su procvjetali nakon što im je krenulo u ljubavnoj sferi. Jedan moj frend bio je zbilja divljak i s njim nikad nisi znao što ćeš vikendom doživjeti nakon što popije. No, otkad je u vezi sa zgodnom curom koja ga obožava postao je uzoran čovjek i pravi muškarac. Dandanas on je samouvjeren ali nimalo agresivan, što je pobjednička formula.

2. Može li samosažalijevanje, patetika i cmoljenje ipak muškarcu donijeti ljubavni uspjeh?
Samo ako svoj jad i čemer uglazbiš i postaneš poznat, poput Olivera Dragojevića, Lukija i Petra Graše. Tada će tvoja petitika odjednom postati privlačna, uglavnom zbog slave. Ako pak poradiš na svom izgledu i nađeš još trojicu ili četvoricu muškaraca koji vole cmoljiti, možeš osnovati boyband i spavati s maloljetnicama svaki dan do kraja života. To je još bolja varijanta.

3. Nakon što dobiješ broj moba od cure, je li se bolje javiti porukom ili pozivom?
Ja sam prije forsirao poruke do besvijesti i nije bilo dobro. Poruke nisu dovoljno odlučan način komunikacije. Pozivi su kud i kamo bolji za ostvariti dojam muškaraca koji misli ozbiljno i kojeg nije strah osvajati. Ok je ubaciti koju poruku tu i tamo, ali kad je u pitanju dogovaranje prvog spoja, onda to definitivno treba obaviti pozivom. Koliko dana nakon što si dobio broj moba? To nije toliko bitno, glavno da imaš hrabrosti nazvati.

4. Što je gore: biti sam ili u lošoj vezi?
Nema sumnje, biti u lošoj vezi ili braku dno je ljudske egzistencije, tamni ponor u koji nikako ne valja upasti. Samoća je, s druge strane, blagoslov, nada u bolje sutra, motivacija za napredovanje i učenje. Svatko tko proživljava lošu vezu trebao bi prekinuti to mučenje, osamostaliti se i ponovo okušati.

5. Što je to ''ulet jezikom drito u usta''?
Riječ je o potezu koji se najčešće koristi kad navečer uočiš slobodoumnu djevojku kako svojim plesom jasno pokazuje da je željna intimnih dodira i poljubaca. U tom slučaju valja joj prići i bez formalnog upoznavanja okusiti njezine usne. Takav ulet posebno je popularan među srednjoškolcima. U kasnijoj dobi sve rjeđe pali, a ženska reakcija u obliku šamarčine je sve češća. Ja ga osobno ne koristim nikad, no mom suradniku Rafaelu je prije par tjedana jedan takav savršeno upalio.

6. Kako se postaviti prema čemernim i patetičnim curama?
Zanimljivo je to. Nađete se na prvom spoju, praktički se ne poznate, a ona ti već priča o tome kako je skoro umrla pri porodu, kako nema novaca i jedva spaja kraj s krajem, tko ju sve tlači u životu i kakvih je sve groznih stvari proživjela. Jad i čemer na sve strane, od prve minute! To nimalo ne napaljuje!!! Neke cure čini se traže dečka samo da bi imale kome uplakane trčati svaki put kad im se dogodi nešto loše. Veze s njima nisu nešto čemu bi se čovjek radovao, osim ako nisu opako zgodne. Ako nisi dovoljno karizmatičan da od nje napraviš veselu i optimističnu osobu, bježi što dalje!

7. ''Stifmeisteru, vrijeđam te u komentarima iz kolumne u kolumnu. Zašto mi ne odgovaraš?''
Meni je naravno jasno da jako velik broj ljudi dolazi na internet samo da bi nekog vrijeđali, jer na taj način ispucavaju svoju frustraciju i životno nezadovoljstvo. Drago mi je da je moj blog mnogima poslužio da prosipaju svoju žuč, umjesto da je zadržavaju u sebi, što ne bi bilo dobro. Bijes je koristan, on te potiče na promjene u životu. I zato kod mene nikad neće biti brisanja komentara ili ikakvog zabranjivanja. Slobodno opletite i nemojte se ustručavati. A što se tiče odgovaranja na uvrede, na njih naravno odgovaram samo ako mi ih pošaljete na oficijelni mail.

8. ''Stifmeisteru, ne znam što da radim. Jedine dvije žene na ovom svijetu koje obožavam su Aleksandra Grdić i Simona Gotovac. Lud sam za njima, a prosječne cure uopće ni ne gledam. Ima li nade za mene?''
Ti to mene tražiš da ti posudim 500 eura? (šala!smijeh) Čuj, ako si toliko zaluđen, postoje jetset mjesta na koja ove dvije žene izlaze pa pokušaj nešto. Samo pazi na ćelave nabildane frajere s pištoljima, kraj kojih ćeš se morati prošuljati. Međutim, ako se malo provozaš zagrebačkim tramvajima ili prošetaš Jarunom, vidjet ćeš da ima jednako dobrih gdje god se okreneš. I boljih. Probudi se, rekli bi ti Jehovini svjedoci! Evo, mi smo tu okruženi raznim bivšim i sadašnjim manekenkama, slavnim tv licima, ženama koje su proglašavali najseksi Hrvaticama. No, vjerovao ili ne, definitivno najzgodnija cura u firmi radi u računovodstvu, daleko od fotoaparata i tv ekrana. Eto ti argumenta nakon kojeg je daljnja rasprava suvišna.wink

27.10.2008. u 11:06 • KomentirajPogledaj komentare (5) Print#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Kontakt adresa

Prijedloge, pitanja, savjete, kritike, pohvale i uvrede šaljite na email adresu ivan.jankovic@novatv.hr

Izdvojeno

Intervjui
- O seksualnosti, s profesorom Aleksandrom Štulhoferom
- O emancipaciji, sa Sanjom Sarnavkom iz udruge B.a.B.e
- O ljubavi i zaljubljenosti, s doktorom Stanislavom Feldmanom

Praktični savjeti
- Savršena mjesta za intimne dodire na Jarunu
- Kamo ju odvesti na prvom spoju?
- Idealne za vježbu
- Gdje uletiti usred bijela dana?
- Kako znati da se curi ne sviđaš?
- Tvoj govor tijela
- Kako doći do prvog poljupca?

Kolumne
- Jesmo li nasjeli?
- Vrline uspješnih zavodnika
- Biti Dudek, ljubavni gubitnik
- Ishod tvoje misije
- Drskost! Drskost!! Drskost!!!
- Nepotrebne muške predrasude
- Kako ostati smiren?
- Otrov koji nas truje iznutra
- Preživjeti odbijanje i krenuti dalje
- Zadovoljiti se ''minornim''
- Ništa bez društvenosti
- Ljubav bez seksa?
- Vrste uleta
- Plesna čarolija
- Alibi igra
- Je li njezino NE uvijek kraj?
- Suzbiti svoje ''slabe točke''
- Na brzinu ili polako?
- Kobno kompliciranje
- Pobijediti vlastitu nezanimljivost
- Bariteljska zanimanja
- Velike brojke
- Ovca ili buntovnik?
- Ćelavost
- Auto i stan
- Njezine prijateljice
- Uloga dopinga u ljubavnom životu
- Kud nas vodi idealiziranje?
- Najveće zablude o mž odnosima
- Ugled
- Samostalno ili momčadski?
- Tajnovitost kao vrlina
- Igra ''Zbari tuđe!''
- Biti osvajač, i dalje muška uloga
- Izazvati njezinu ljubomoru
- Kujizam

Blic test
- 1. dio
- 2. dio
- 3. dio
- 4. dio
- 5. dio
- 6. dio
- 7. dio
- 8. dio

Specijali
- U napadu na šoping centar
- Poklon za mrzitelje
- Povijest natjecateljskog zavođenja
- Zvijezde protiv Legendi Lige

Arhiva
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (10)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (4)