Plesna čarolija

Zavođenje plesom omiljeno je među priznatim disko zavodnicima. Razlog tome vrlo je jednostavan: pomoću njega je najlakše doći do prvog poljupca. Ples je sjajan prijelaz iz faze upoznavanja u fazu intimnosti. U praksi se to svakodnevno dokazuje. Ljudi koji znaju plesati, i imaju hrabrosti svoje plesne sposobnosti koristiti u svrhu zavođenja, definitivno imaju veliku prednost u odnosu na ukočene neritmične muškarce.

Ples nedvojbeno nosi neku čaroliju u sebi. On otapa oklop kojim su žene oboružane i čini ih lakom metom za pokušaj strastvenog poljupca. Od pamtivijeka je tako: ples je oduvijek bio važan dio ljubavnih igrica. Načini plesanja s vremenom su se mijenjali, ali namjena je ostala ista.

Snaga plesa je u dodiru. Ako dodiruješ curu na odgovarajući način, to će kod nje izazvati lučenje seksualnih hormona. Nema sumnje, u plesu je jako lako doći do senzibilnih dodira koji pale žene. Zbog toga je zavođenje plesom toliko popularno.

Uspješno izveden ples dovest će do toga da cura zaključi ''on zna s ženama'' i automatski poželi svog baritelja. Sve zbog djelovanja hormona. Naravno, tu su još i društvene blokade, koje ne smijemo zanemariti. Društveni pritisak u mnogim slučajevima ne dopušta curi da se tako brzo napali na relativno nepoznatog frajera, ali daljnjim vještim podražajima njezinih hormona i taj će otpor nestati.

Ples otvara jednu potpuno novu dimenziju muško-ženskih odnosa. On otvara put nesputanoj prirodnoj privlačnosti među spolovima.

Uletiti plesom ili samo finiširati?

Možemo ga koristiti ili za ulijetanje ili za finiširanje. Uleti plesom koriste se obično na podiju u disko-klubovima, i cilj im je zaobilaženje verbalnog upoznavanja, te odmah prelaženje na intimniji nivo odnosa sa curom.

Ulete plesom dijelimo na suptilne i sirove. Za suptilne ulete plesom potrebno je izučiti tehniku u nekoj plesnoj školi (salsa i sl.). Pomoću njih curama pokazuješ da si izvrstan plesač, i na taj ih način pokušavaš impresionirati, a usput koristiš i priliku da dodirima probudiš glad u njezinom tijelu.

Za sirovi ulet pak nije potrebno nikakvo posebno znanje plesanja, samo hrabrost i beskompromisnost. Takav ulet obično se sastoji od prilaženja curi odostraga, primanja za bokove i utiskivanja spolovila u njezinu pozadinu, nakon kojeg slijedi gibanje u ritmu muzike. Sirovi ulet može se izvesti i odnaprijed, a u tom se slučaju tvoje spolovilo trlja uz njezino.

Problem je što mnoge cure gledaju na muškarce koji ulijeću plesom kao na nametljive manijake, i odmah se miču od njih. To i nije tako čudno: samo su najnapaljenije žene spremne preskočiti normalno upoznavanje, i bez uvoda se početi trljati uz nepoznatog muškarca. Za opreznije cure to je ipak previše.

Zbog toga su svi veliki zavodnici prešli s uleta plesom na verbalne ulete, a ples koriste tek kasnije, kad je potrebno finiširati. Na taj način ne ispadaš manijak, nego suptilni muškarac koji ''zna sa ženama''. Cure više vole plesati s nekim kog već poznaju, pa makar to poznanstvo trajalo i pola sata. Čak im je i drago kad im baritelj izvede ''plesni finiš'', jer je to najbezbolniji prijelaz iz normalnog odnosa u intimne dodire. Nema sumnje, za svakog disko zavodnika plesno je finiširanje definitivno ''the real deal''.

Plesne zavodnice

Nisu sve cure pasivna bića, koje cijeli život provedu sa strane trepćući očima, u iščekivanju da im neki muškarac uleti. Postoje i one koje znaju što žele, i to pokušavaju ostvariti. Takve zavodnice vrlo često koriste baš plesni ulet, kao oružje pomoću kojeg bare zgodne muškarce.

Što je ženski ulet plesom siroviji, to je veći postotak uspješnosti, možda i iznad 99%. Gotovo niti jedan muškarac ne može odoljeti ženi koja mu zabija stražnjicu na njegovo spolovilo, pod uvjetom da je barem minimalno privlačna. No i suptilni ženski plesni uleti imaju veliku uspješnost.

Ako baš ne vole ulijetati, a žele naći nekog tko će ih ''zabavljati'', cure upotrebljavaju metodu izazovnog plesanja. Obično se u paru s prijateljicom na podiju trude izvoditi što erotičnije pokrete tijela, što blagotvorno djeluje na muškarce, napaljujući ih do besvijesti. Naći će se barem 20 kandidata za barenje takvih cura.

Sve nam to govori koliko je ples važan: ni muškarci ni žene nisu imuni na djelovanje seksualnih hormona koje ova aktivnost oslobađa.

Može li se i bez plesa?

Curu se može šarmirati pa kasnije osvojiti i bez plesa. Mnogi muškarci uopće ne koriste tu metodu zavođenja, pa ipak imaju dosta uspjeha kod žena. Bezbroj je drugih taktika koje mogu donijeti trijumf. Neznanje plesanja nije kraj svijeta.

No ako si plesno talentiran, to moraš iskoristiti. Ples je moćno oružje. Najbolje ga je koristiti u kombinaciji s verbalnom komunikacijom, i to kao sredstvo finiširanja, tj. dolaska do prvog poljupca. Ako ti je neugodno dodirivati curu, tečaj plesa je idealno rješenje kako prebroditi taj strah. Od mnogih je nesigurnih mladića baš ples napravio uspješne zavodnike.

03.11.2008. u 10:18 • KomentirajPogledaj komentare (6) Print#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Kontakt adresa

Prijedloge, pitanja, savjete, kritike, pohvale i uvrede šaljite na email adresu ivan.jankovic@novatv.hr

Izdvojeno

Intervjui
- O seksualnosti, s profesorom Aleksandrom Štulhoferom
- O emancipaciji, sa Sanjom Sarnavkom iz udruge B.a.B.e
- O ljubavi i zaljubljenosti, s doktorom Stanislavom Feldmanom

Praktični savjeti
- Savršena mjesta za intimne dodire na Jarunu
- Kamo ju odvesti na prvom spoju?
- Idealne za vježbu
- Gdje uletiti usred bijela dana?
- Kako znati da se curi ne sviđaš?
- Tvoj govor tijela
- Kako doći do prvog poljupca?

Kolumne
- Jesmo li nasjeli?
- Vrline uspješnih zavodnika
- Biti Dudek, ljubavni gubitnik
- Ishod tvoje misije
- Drskost! Drskost!! Drskost!!!
- Nepotrebne muške predrasude
- Kako ostati smiren?
- Otrov koji nas truje iznutra
- Preživjeti odbijanje i krenuti dalje
- Zadovoljiti se ''minornim''
- Ništa bez društvenosti
- Ljubav bez seksa?
- Vrste uleta
- Plesna čarolija
- Alibi igra
- Je li njezino NE uvijek kraj?
- Suzbiti svoje ''slabe točke''
- Na brzinu ili polako?
- Kobno kompliciranje
- Pobijediti vlastitu nezanimljivost
- Bariteljska zanimanja
- Velike brojke
- Ovca ili buntovnik?
- Ćelavost
- Auto i stan
- Njezine prijateljice
- Uloga dopinga u ljubavnom životu
- Kud nas vodi idealiziranje?
- Najveće zablude o mž odnosima
- Ugled
- Samostalno ili momčadski?
- Tajnovitost kao vrlina
- Igra ''Zbari tuđe!''
- Biti osvajač, i dalje muška uloga
- Izazvati njezinu ljubomoru
- Kujizam

Blic test
- 1. dio
- 2. dio
- 3. dio
- 4. dio
- 5. dio
- 6. dio
- 7. dio
- 8. dio

Specijali
- U napadu na šoping centar
- Poklon za mrzitelje
- Povijest natjecateljskog zavođenja
- Zvijezde protiv Legendi Lige

Arhiva
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (10)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (4)