Kako ostati smiren?

Zgodna žena u stanju je svojom pojavom prosječnog muškarca potpuno izbaciti iz takta. Još ako ti se nasmiješi ili pokaže određene simpatije, velike su šanse da ćeš totalno izgubiti glavu. Srce počne jako lupati, tijelo je u stanju ekstaze, a mozak totalno zablokira. Osjećaš se fenomenalno, kao da se nalaziš u raju.

Koliko god taj osjećaj bio ugodan, nažalost, on je i iznimno kontraproduktivan. Čovjek koji izgubi glavu pri susretu s ljepoticom neće ju imati prilike zavesti, jer time pokazuje da je ona ''iznad njegove lige'', a to žena osjeti i slijedi gorak odjeb, ako uopće i smogneš snage nešto pokušati. U nižerazrednim američkim filmovima to možda i nije tako, ali u stvarnosti definitivno jest.

Dakle, valja ostati smiren, što uopće nije lako. Ipak, to je nužan preduvjet da bi joj mogao prezentirati sve potrebne karakteristike poželjnog muškarca. Tek tada ćeš ljepotici postati zanimljiv. Nema tu milosti. Ili ćeš pokazati curi da si joj izazov, ili će te ona otpisati u rekordno kratkom vremenu.

Opuštenost je ključ zavodničkog uspjeha. Ako se ti zabavljaš za vrijeme vašeg susreta, i njoj će biti zabavno. Pretjerana fasciniranost djevojkom nikud ne vodi, dugoročno gledano. Previše je hvalevrijednih momaka izgubilo svoje prilike zbog takvog stanja duha, a inače bi bili stoput bolji ljubavnici i partneri od samouvjerenih frajera, kojima su se te iste ljepotice podale. Velika je to šteta, no najvažnije je učiti iz vlastitih pogrešaka, i sljedeći put pametnije povući svoje poteze.

Što nas može učiniti smirenima?

1. Iskustvo – muškarci s pregršt ljubavnih uspjeha nemaju problema s gubljenjem glave u društvu ljepotica. Za njih je to tek jedna u nizu, izazov kao i svaki drugi. Iskustvo nam daje samouvjerenost, kao i tehniku, pa bismo mogli reći da je ono iznimno bitno, kad je u pitanju zavođenje jako zgodnih djevojaka.

2. Pravilno određivanje životnih prioriteta – ne smijemo pridavati preveliku važnost osvajanju djevojaka. Istina, valja se truditi upoznati što je više moguće cura, jer to je jedini način kako pronaći djevojku kakvu zaslužuješ, no ako tu misiju proglasiš sudbonosnom, te zapostaviš ostatak svog života, loše ti se piše. Nit ćeš biti ''onaj pravi'' u ženskom društvu, zbog nervoze, a još ćeš i poslovno propasti.

3. Redovit seksualan život – ako se odrekneš samozadovoljavanja, a nemaš niti jednu curu u blizini koja bi htjela s tobom redovito spavati, gotovo je nemoguće ostati smiren pri susretu s lijepim djevojkama. Dobro je malo pustiti nagone da te pokrenu, ali ne valja pretjerati u tome, jer ćeš postati previše napaljen, a kao takav ne možeš biti opušten pred pripadnicama ljepšeg spola. Preporučam onaniju dvaput tjedno, kao najzdravije rješenje za svakog mužjaka.

4. Istočnjačke vještine – postoje metode smirivanja duha, koje su izmislili narodi s istoka Azije. Nisam neki stručnjak za jogu i slične vještine, ali navodno djeluju opuštajuće, a jedino takav imaš izglede zavoditi vrhunske žene.

5. Doziranje alkohola – kad si pod utjecajem alkohola sve ti cure izgledaju fenomenalno, a još si k tome i pun samopouzdanja. U takvom stanju neće ti biti uopće problem prići zgodnoj curi. Naravno, tu se krije jedna velika opasnost, poznata pod nazivom ''pijan ispasti kompletan idiot''. Zbog toga alkohol treba dozirati: taman toliko da ti malo pomuti razum i da samopouzdanja, ali da ipak tvoje rečenice imaju smisla i da ne ispadneš pijana propalica, koja se ponaša nenormalno. Doziranje alkohola osjetljiva je stvar. Jako je lako pogriješiti. Ova metoda smirivanja nije preporučljiva psihički labilnim muškarcima.

6. Mrziteljstvo – ljudi koji preziru ženski rod sigurno neće imati problema s gubitkom razuma pri susretu s lijepom djevojkom, budući da ju takvi uopće ne smatraju osobom vrijednom divljenja. Poznajem muškarce koji su postali uspješni baritelji tek nakon što su zamrzili ženski rod. Njihov osvetnički pohod čini se da se isplatio, ali pitanje je koliko to dugoročno ima smisla.

7. Zaboraviti ''cure iz snova'' – ako baš nikako ne možeš ostati opušten u društvu žena koje te impresioniraju svojom ljepotom, onda ti je posljednja nada pokušavati zavoditi djevojke koje su također zgodne, ali nisu tvoj tip. Dakle, umjesto ''cure iz snova'', pristupit ćeš ''curi koja je priznata kao zgodna''. Na taj ćeš način smanjiti pritisak te povećati vlastite šanse, a krajnji uspjeh možda ti neće donijeti savršenu sreću, no svejedno ćeš biti jako zadovoljan samim sobom.

21.09.2008. u 14:04 • KomentirajPogledaj komentare (12) Print#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Kontakt adresa

Prijedloge, pitanja, savjete, kritike, pohvale i uvrede šaljite na email adresu ivan.jankovic@novatv.hr

Izdvojeno

Intervjui
- O seksualnosti, s profesorom Aleksandrom Štulhoferom
- O emancipaciji, sa Sanjom Sarnavkom iz udruge B.a.B.e
- O ljubavi i zaljubljenosti, s doktorom Stanislavom Feldmanom

Praktični savjeti
- Savršena mjesta za intimne dodire na Jarunu
- Kamo ju odvesti na prvom spoju?
- Idealne za vježbu
- Gdje uletiti usred bijela dana?
- Kako znati da se curi ne sviđaš?
- Tvoj govor tijela
- Kako doći do prvog poljupca?

Kolumne
- Jesmo li nasjeli?
- Vrline uspješnih zavodnika
- Biti Dudek, ljubavni gubitnik
- Ishod tvoje misije
- Drskost! Drskost!! Drskost!!!
- Nepotrebne muške predrasude
- Kako ostati smiren?
- Otrov koji nas truje iznutra
- Preživjeti odbijanje i krenuti dalje
- Zadovoljiti se ''minornim''
- Ništa bez društvenosti
- Ljubav bez seksa?
- Vrste uleta
- Plesna čarolija
- Alibi igra
- Je li njezino NE uvijek kraj?
- Suzbiti svoje ''slabe točke''
- Na brzinu ili polako?
- Kobno kompliciranje
- Pobijediti vlastitu nezanimljivost
- Bariteljska zanimanja
- Velike brojke
- Ovca ili buntovnik?
- Ćelavost
- Auto i stan
- Njezine prijateljice
- Uloga dopinga u ljubavnom životu
- Kud nas vodi idealiziranje?
- Najveće zablude o mž odnosima
- Ugled
- Samostalno ili momčadski?
- Tajnovitost kao vrlina
- Igra ''Zbari tuđe!''
- Biti osvajač, i dalje muška uloga
- Izazvati njezinu ljubomoru
- Kujizam

Blic test
- 1. dio
- 2. dio
- 3. dio
- 4. dio
- 5. dio
- 6. dio
- 7. dio
- 8. dio

Specijali
- U napadu na šoping centar
- Poklon za mrzitelje
- Povijest natjecateljskog zavođenja
- Zvijezde protiv Legendi Lige

Arhiva
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (10)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (4)