Savršena mjesta za intimne dodire na Jarunu

Bilo da imaš curu, bilo da si upoznao djevojku željnu jednokratne zabave, Jarun nudi izvrsna mjesta za izmjenjivanje tjelesnih dodira. Jedan od mojih suradnika, vrsni zavodnik Rafael, specijalist je za područje Jaruna. Samo za čitatelje ''Stifmeisterovog pristupa'', Rafael otkriva svoja omiljena jarunska mjesta, na koja najviše voli voditi svoje cure, ljubavnice, prijateljice i poznanice. Umjesto klasičnih, svima poznatih ''jebodroma'', on nam nudi alternativne skrivene mogućnosti, koje većina muškaraca uopće ne koristi.



Na karti Jaruna crvenom su bojom i rednim brojevima označene Rafaelove omiljene lokacije. Svako mjesto slikali smo po danu i po noći, da bi ih oni željni kreativnih noviteta lakše pronašli...





1. Romantični parkić – nalazi se u južnom dijelu Jaruna, a do njega se može doći šetnjom uz veliko jezero, ili automobilom. Radi se o zbilja fenomenalnom mjestu, koje već na prvi pogled izgleda savršeno za ljubavno gugutanje. ''Cure ga obožavaju. Usred noći ovdje nema skoro nikad nikog i idealan je za odvesti ju nakon prvog spoja,'' tvrdi Rafael, koji je prve poljupce s mnogim curama baš ovdje doživio. Valja naglasiti: ovo je super mjesto za dovesti fine cure s kojima želiš nešto više, dok one ''slobodoumne'' možda ipak treba voditi na neka zabačenija mjesta. Što se tiče vrućih dodira i spolne naslade, parkić nije baš idealan.





2. Neistraženi otočić – od svih njegovih dijelova, jarunski otočić Trešnjevka najmanje je razvikan. On se nalazi u srcu Jaruna, u nastavku Veslačkog otoka, s desne strane veslačke staze. Usred noći na njemu rijetko ima koga. Na samom rubu otoka nalaze se četiri klupice, s kojih se pruža romantičan pogled na ostatak Jaruna, a tu je i velik broj malih plaža, na kojima te s curom neće vidjeti baš nitko u to doba. Ovaj podcijenjeni otok idealan je i za romantične poljupce i za žestoki nesputani seks. Stifmeisterovo omiljeno mjesto na Jarunu...





3. Bludni balvan – nalazi se u blizini Aquariusa, a ni drugi najpoznatiji jarunski klubovi nisu jako udaljeni od njega. Na prvi pogled ne izgleda previše spektakularno, ali Rafael je na njemu bludničio s mnogim djevojkama i kaže kako je to najbolje mjesto za seks sa curom željnom ''zabave'', koju si netom zaveo u jednom od klubova. Iako se meni osobno čini da je tek nešto bolji od usmrđenog wc-a u disku, Rafael ovaj balvan mnogo voli i cijeni, te ga srdačno preporučuje svima.





4. Tornjevi – jarunska staza za šetnju završava taman kod neuglednog žutog tornja, za koji je Rafael čini se jako emocionalno vezan. ''Svoju sadašnju curu odveo sam tamo, poslužio joj gore romantičnu večeru uz svijeće i onda smo vodili ljubav pod zvijezdama,'' s puno mi je entuzijazma ispričao. Pa iako tvrdoglavi Rafael forsira ovo žuto neugledno komunističko zdanje, ja ipak smatram da ima pregršt skrivenijih, intimnijih i ljepših tornjeva na Jarunu, onih koje koriste spasioci tijekom sezone. Jedan takav je, recimo, na Veslačkom otoku. Definitivno puno bolji izbor.





5. Džungla – potpuni mrak, divlja priroda, opasnosti sa svih strana. Jarunske džungle idealne su za adrenalinski seks. Većina ih je u južnom dijelu, dok se najpopularnija nalazi u blizini romantičnog parkića, a ljudima je poznata i ona sjeverno od ping pong stolova. ''Savršeno mjesto za dovesti curu koja voli živjeti opasno i ne nosi visoke pete,'' tvrdi Rafael. Da to ipak nije toliko nepopularna bludna lokacija svjedoče i razni kondomi na koje smo naišli prilikom istraživanja, a na nekim se mjestima noću unutra skupljaju totalni manijaci, pa ako nemaš sreće, umjesto slatkog orgazma, možeš doživjeti batine ili čak biti silovan. Džungle preporučujemo samo totalnim avanturistima.

09.09.2008. u 10:20 • KomentirajPogledaj komentare (25) Print#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Kontakt adresa

Prijedloge, pitanja, savjete, kritike, pohvale i uvrede šaljite na email adresu ivan.jankovic@novatv.hr

Izdvojeno

Intervjui
- O seksualnosti, s profesorom Aleksandrom Štulhoferom
- O emancipaciji, sa Sanjom Sarnavkom iz udruge B.a.B.e
- O ljubavi i zaljubljenosti, s doktorom Stanislavom Feldmanom

Praktični savjeti
- Savršena mjesta za intimne dodire na Jarunu
- Kamo ju odvesti na prvom spoju?
- Idealne za vježbu
- Gdje uletiti usred bijela dana?
- Kako znati da se curi ne sviđaš?
- Tvoj govor tijela
- Kako doći do prvog poljupca?

Kolumne
- Jesmo li nasjeli?
- Vrline uspješnih zavodnika
- Biti Dudek, ljubavni gubitnik
- Ishod tvoje misije
- Drskost! Drskost!! Drskost!!!
- Nepotrebne muške predrasude
- Kako ostati smiren?
- Otrov koji nas truje iznutra
- Preživjeti odbijanje i krenuti dalje
- Zadovoljiti se ''minornim''
- Ništa bez društvenosti
- Ljubav bez seksa?
- Vrste uleta
- Plesna čarolija
- Alibi igra
- Je li njezino NE uvijek kraj?
- Suzbiti svoje ''slabe točke''
- Na brzinu ili polako?
- Kobno kompliciranje
- Pobijediti vlastitu nezanimljivost
- Bariteljska zanimanja
- Velike brojke
- Ovca ili buntovnik?
- Ćelavost
- Auto i stan
- Njezine prijateljice
- Uloga dopinga u ljubavnom životu
- Kud nas vodi idealiziranje?
- Najveće zablude o mž odnosima
- Ugled
- Samostalno ili momčadski?
- Tajnovitost kao vrlina
- Igra ''Zbari tuđe!''
- Biti osvajač, i dalje muška uloga
- Izazvati njezinu ljubomoru
- Kujizam

Blic test
- 1. dio
- 2. dio
- 3. dio
- 4. dio
- 5. dio
- 6. dio
- 7. dio
- 8. dio

Specijali
- U napadu na šoping centar
- Poklon za mrzitelje
- Povijest natjecateljskog zavođenja
- Zvijezde protiv Legendi Lige

Arhiva
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (10)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (4)