Blic test (2.dio)

1. Pomaže li duhovitost prilikom zavođenja?
Samo u određenoj mjeri. Treba se znati kontrolirati. Ako nesputano bacaš foru za forom cijelu večer ispast ćeš nezreli klaun, a to žene ne pali. Djetinjasti i brutalni homor također više šteti nego koristi. Za dobar efekt duhovitih dosjetki važno je izabrati pravi trenutak i ne forsirati previše. Naravno, postoje cure koje će te blijedo gledati koliko god tvoje fore bile kvalitetne i zabavne. Međutim, od takvih treba bježati glavom bez obzira, one su gubljenje vremena.

2. Koliko često muškarac treba masturbirati da bi hormoni bili na optimalnoj razini?
Isprobao sam obje krajnosti: i bezbroj puta dnevno i 50 dana apstinencije. Što rjeđe to činiš, to su orgazmi jači, ali preduga apstinencija je suluda i opasna. Mogu reći da je najbolje jedanput ili dvaput tjedno. Na taj način nećeš potpuno ugasiti svoje spolne nagone, kao što to činiš kad onaniraš 10 puta dnevno, a opet ćeš si dovoljno redovito priuštiti nešto lijepo što će te usrećiti. Iskusni ševci doziraju masturbaciju.

3. Koje je najgluplje opravdanje svih vremena za zavodničku pasivnost?
Nagrada za najgluplje opravdanje ide jednom riđem momku, koji je u tolikom strahu od potencijalnih odjeba da će izmisliti bilo što samo da izbjegne ono što smatra sramotom i gubitkom časti. ''Prilaziti nepoznatim ljudima je nepristojno i zato ja neću ulijetati više nikad. Ako pak meni neka cura uleti, ja ću joj reći da se makne jer se ne poznamo, pa makar bila i zgodna,'' njegove su vrle riječi. Zbilja radikalan momak.

4. Isplati li se spavati s curom zbog ''navijača''?
Nema sumnje, prijatelji su ti koji imaju važnu ulogu u ljubavnom životu – nekad pozitivnu, nekad negativnu. Svojim navijanjem i bodrenjem mogu potaknuti pojedinca na vrhunske zavodničke rezultate, no nekad te mogu navesti na krivi put, jer ne znaju oni baš uvijek što je najbolje za tebe. Težiti seksu zbog pritiska okoline nije dobro. U tom slučaju obično spustiš kriterije i zadovoljiš se minornim, samo da bi ''navijači'' bili zadovoljni. Takav seks je gubljenje vremena, jer užitak potpuno izostane. Doduše, gušt je kad ti kasnije svi govore ''bravo, majstore, tako treba'', ali svejedno ne preporučam seks zbog prijatelja.

5. Što je to ''igra ucjenjivanja glava''?
Riječ je o izuzetno ružnoj igri, kojoj u trenucima dosade tijekom večernjih izlazaka pristupaju pojedine grupe mladića. Naime, umjesto da mjerkaju zgodne djevojke i pokušavaju s njima uspostaviti kontakt, oni po disku traže one najmanje privlačne i postavljaju svoju cijenu za zavođenje jedne od njih. ''1000kn je realna cijena za seks s onom kod šanka. Ajme, frendica za 5000!'', riječi su tih zlih stvorenja, a cijene znaju ići i do 30 000kn, ovisno o fizičkom izgledu potencijalne žrtve. Nažalost, zakonski je nemoguće zabraniti ovu igru, a stručnjaci se čak pribojavaju da bi se mogla i popularizirati među mladima.

6. Je li Gianfranco Zola još uvijek djevac? Ima li nade za ružne nogometaše?
Slavni talijanski nogometaš Gianfranco Zola možda nije najzgodniji čovjek na svijetu, ali iz pouzdanih izvora smo saznali da on definitivno nije djevac. Dapače, u životu je najmanje četiri puta okusio žensko tijelo, o čemu svjedoči i njegovo četvero djece. Bez brige, vjerujem da su i drugi rugobni nogometaši spolno aktivni. Ako mogu Rooney i Zola, onda mogu svi.

7. ''Stifmeisteru, imam problem. Ja sam nogometni fanatik, i znam pričati jedino o nogometu. Ne mogu se nikako promijeniti, takav sam kakav sam. Ima li za mene uopće smisla izlaziti iz kuće i prilaziti curama?''
To je zbilja gadan problem, ali srećom, nije sve tako crno kako se čini. Naime, svake dvije godine u Hrvatskoj vlada nogometna groznica, kad se naša reprezentacija plasira na europsko ili svjetsko prvenstvo. Tada odjednom 90% cura počne fanatično pratiti nogomet i to je tvoja prilika. Dok traje prvenstvo, moraš prići ogromnom broju žena, jer kad završi, čekaju te najmanje dvije sušne godine. Pričaj s curom samo o našim nogometašima, jer one se ne razumiju u protivničke. Veličaj ih i uspjeh je zajamčen. Nakon velikih pobjeda Vatrenih imaš najveće šanse, tad moraš biti najaktivniji. Nauči i pokoju navijačku pjesmicu. I da, moli Boga da se plasiramo na prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine, jer inače te čeka jaaaako duga suša.

8. ''Stifmeisteru, totalni debili mi redovito otimaju cure koje mi se sviđaju. Kako nakon toga ne zamrziti ovaj svijet, ljubav i ženski rod?''
Zavođenje je igra i ne treba ga shvaćati tako ozbiljno i sudbonosno. Debili su tradicionalno privlačni ženama, ali to nije toliko bitno za tebe. Nije svijet propao, happyend je i dalje moguć! Ti moraš poraditi na svojoj samouvjerenosti, odlučnosti, drskosti i komuniciranju sa pripadnicama ljepšeg spola, i odmah ćeš postati svakome ozbiljna konkurencija. Tada ti cure sigurno neće više preotimati razni kvartovski drznici s mozgom veličine graška. Samo hrabro!

Bonus pitanje: Što ako netko pročita jedan od Stifmeisterovih tekstova, krivo ga shvati i napravi glupost?

Molio bih gospodina koji je pročitao kolumnu ''Idealne za vježbu'', a bogme i onu o drskosti, da ih definitivno pročita ponovo. Gdje sam ja napisao da curi treba dosađivati do besvijesti!?

Dobio sam mail od hostese koja je tvoj bariteljski trud opisala kao ''najneugodnije iskustvo u životu''! Svaka čast, pokazao si inicijativu i odlučnost, i nije ti bilo neugodno pitati za broj mobitela. To je velika stvar. Ali ako ti nepoznata cura kaže NE, onda je to uvijek NE!!! Nikakvo polsatno uvjeravanje neće promijeniti njezinu odluku. Nema veze, ovaj put nisi ostavio dobar dojam i popušio si. No, bezveze si na davljenje izgubio dragocjeno vrijeme svog života, koje si mogao potrošiti na ulet nekoj koja bi možda pozitivnije reagirala. Ok, razumijem, svatko može imati loš dan i krivo postupiti. I ja sam jutros slabo odigrao sa prsatom prolaznicom, iako sam joj dobro uletio. Međutim, treba učiti na svojim greškama i u budućnosti bolje reagirati.

No, nikako mi nije jasno kako ti je moglo pasti na pamet mene u to sve umiješati! ''Moraš mi dati broj mobitela! Stifmeister je tako napisao.'' Spominjanje da si od mene nešto naučio može imati katastrofalne posljedice, čak i ako si prije toga imao šanse kod nje. A) nakon te izjave ispadaš onaj koji nije spontan, originalan ni poseban, što žene ne toleriraju; B) ako ti i drugi budete radili gluposti pod argumentom ''Stif nas je to naučio'', mene će opet razapeti na državnoj televiziji, a hendikepirani nadrkani tamburaš u tamnom odijelu će po drugi put pozivati hrvatski narod da mi iščupa grkljan ili barem odrubi glavu. njami

Dakle, pred curom uvijek moraš odavati dojam originalnosti, pa čak i kad to i nisi. One misle da se ''onaj pravi'' mora roditi kao prirodni zavodnik, koji će baš nju spontano oboriti s nogu. To nije moguće ako nisi talentiran, ali zato treba učiti, napredovati i razvijati se. I naravno, pred njom ostaviti dojam da je sav tvoj šarm i ljubavno znanje Bogom dano...

01.10.2008. u 11:15 • KomentirajPogledaj komentare (4) Print#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Kontakt adresa

Prijedloge, pitanja, savjete, kritike, pohvale i uvrede šaljite na email adresu ivan.jankovic@novatv.hr

Izdvojeno

Intervjui
- O seksualnosti, s profesorom Aleksandrom Štulhoferom
- O emancipaciji, sa Sanjom Sarnavkom iz udruge B.a.B.e
- O ljubavi i zaljubljenosti, s doktorom Stanislavom Feldmanom

Praktični savjeti
- Savršena mjesta za intimne dodire na Jarunu
- Kamo ju odvesti na prvom spoju?
- Idealne za vježbu
- Gdje uletiti usred bijela dana?
- Kako znati da se curi ne sviđaš?
- Tvoj govor tijela
- Kako doći do prvog poljupca?

Kolumne
- Jesmo li nasjeli?
- Vrline uspješnih zavodnika
- Biti Dudek, ljubavni gubitnik
- Ishod tvoje misije
- Drskost! Drskost!! Drskost!!!
- Nepotrebne muške predrasude
- Kako ostati smiren?
- Otrov koji nas truje iznutra
- Preživjeti odbijanje i krenuti dalje
- Zadovoljiti se ''minornim''
- Ništa bez društvenosti
- Ljubav bez seksa?
- Vrste uleta
- Plesna čarolija
- Alibi igra
- Je li njezino NE uvijek kraj?
- Suzbiti svoje ''slabe točke''
- Na brzinu ili polako?
- Kobno kompliciranje
- Pobijediti vlastitu nezanimljivost
- Bariteljska zanimanja
- Velike brojke
- Ovca ili buntovnik?
- Ćelavost
- Auto i stan
- Njezine prijateljice
- Uloga dopinga u ljubavnom životu
- Kud nas vodi idealiziranje?
- Najveće zablude o mž odnosima
- Ugled
- Samostalno ili momčadski?
- Tajnovitost kao vrlina
- Igra ''Zbari tuđe!''
- Biti osvajač, i dalje muška uloga
- Izazvati njezinu ljubomoru
- Kujizam

Blic test
- 1. dio
- 2. dio
- 3. dio
- 4. dio
- 5. dio
- 6. dio
- 7. dio
- 8. dio

Specijali
- U napadu na šoping centar
- Poklon za mrzitelje
- Povijest natjecateljskog zavođenja
- Zvijezde protiv Legendi Lige

Arhiva
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (10)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (4)