Ishod tvoje misije

Zavodnički pohod ne završava uvijek na isti način. Mnogo je faktora koji mogu utjecati na ishod tvoje misije, od kojih su najvažniji sljedeći: razina tvoje hrabrosti i samouvjerenosti, sposobnost ili nesposobnost prezentiranja samog sebe u najboljem mogućem svjetlu, tvoje komunikacijske vještine, psiha izabranice te njezin ''bračni status''.

Kad ti se neka cura sviđa, teško je unaprijed predvidjeti kako će završiti vaš odnos. Čak i ako ti daje jasne signale da te želi, još uvijek postoje šanse da ćeš jednim lošim potezom sve uspjeti upropastiti. Postoje tri moguća ishoda bariteljske misije, a svaki od njih najnormalnija je pojava za prosječnog hrvatskog muškarca.

1. ''Makni se što dalje od mene!''

Upoznao si se s curom i ubrzo ti je jasno da joj ideš na živce. Bezobrazna je prema tebi ili pristojno pokušava pobjeći što dalje. U očima joj vidiš prezir, strah ili nelagodu. Ti si višak u njezinom životu i ona bi bila najsretnija da te više nikad ne vidi u svojoj blizini.

Takav razvoj događaja nije uopće rijedak, pogotovo ako prilaziš nepoznatim curama. Momci koji se vikendom napijaju i takvi kreću u bariteljske pohode najčešće su žrtve ovog scenarija. Njihovo pijanstvo pojedinim ženama je odbojno, a i mnoge uopće ne žele upoznati nikog novog u disku, osim ako nije strašno jebozovan. Ako se pak ponašaš kao totalni kreten pred curom, ne gine ti prezir ili njezin bijeg. Ako nisi zanimljiv kao osoba niti simpatičan, također ćeš završiti ''na crnoj listi''. Nametljivost, nenormalnost, pretjerana napaljenost, histerija…sve su to osobine muškaraca koje iritiraju i tjeraju cure što dalje, čak i ako ih upoznaš izvan sfere večernjih izlazaka.

Ipak, ne ovisi samo o tvom ponašanju ishod zavodničke misije. Mnoge cure jednostavno ne vole ljude i najviše uživaju tjerajući ih od sebe. Neke traže savršenstvo fizičkog izgleda ili spike, pa im normalni dečki nisu dovoljno dobri ni za druženje. Katkad je tvoja misija osuđena na propast i prije samog početka. No kad te takve cure ne žele u svojoj blizini, možeš im biti zahvalan. Tko bi trpio njezin kujizam svaki put kad se vidite?

2. ''Možemo biti samo prijatelji!''

Družiš se s curom koja ti je privlačna, ili si joj netom uletio. Vidiš da si joj drag i da joj nije loše u tvojem društvu. Smiješne su joj tvoje fore, zanimljive tvoje priče. Ipak, u njezinim očima ne vidiš iskru požude. Ona te nije u stanju gledati u oči, a ako počneš pričati o ljubavi i intimnijim temama, lako je uočiti da joj nije ugodno. Kada konačno smogneš hrabrosti i pokušaš ju poljubiti, slijedi legendarna ženska rečenica: ''Možemo biti samo prijatelji!''

Teško je reći jesi li gdje pogriješio ili jednostavno nisi njezin tip. Previše mekan pristup zna dovesti do toga da ona zaključi kako ''nema kemije''. Sramežljivost, smotanost, pričanje o previše općenitim temama, loša neverbalna komunikacija, zanemarivanje vlastitog izgleda…takve stvari mogu dovesti do izgovaranja najiritantnije ženske rečenice. Ipak, postoje i cure koje su toliko izbirljive da jednostavno ništa nije dovoljno dobro da bi joj se netko svidio u ljubavnom smislu. Muškarac nije uvijek kriv zato što nema kemije.

Mnogi stručnjaci smatraju kako je ovaj razvoj događaja najgori mogući te da je put od prijateljstva do ljubavi ili seksa nemoguć. Ipak, ja se ne bih složio s njima. Itekako je moguće zavući se u krevet prijateljice, ali samo ako promijeniš svoju taktiku i počneš ju suptilno zavoditi. ''Ti si se tako promijenio. Čak si se i proljepšao!'', bit će njezina reakcija na tvoju novu ličnost, a nakon toga je sve lako. Samo prijateljstvo ne vodi do ljubavi ni seksa, dapače, no ono može biti dobra odskočna daska. Ako kasnije promijeniš svoj odnos i postaneš pravi muškarac o kakvom ona mašta, sva su ti vrata otvorena.

3. ''Želim te! Uzmi me!!!''

Nema sumnje, ona se užasno pali na tebe. Otkad ste se malo bolje upoznali, cura ti pokazuje jasne simpatije. Tvoja fizička pojava nije joj odbojna, dapače. Spika koju si joj prodao učinila je svoje. U očima joj vidiš da te želi grliti i ljubiti. Sada konačno imaš priliku ostvariti ono o čemu si sanjao: osvojiti njezino srce ili odvesti ju u krevet. Ti si najveća faca. Car. Imperator. Osjećaš se fantastično.

Riječ je o idealnom scenariju, radi kojeg se i prilazi ženama. Da bi muškarac ostvario svoje želje i postao onaj za kojim cura čezne, potrebno je dobro odigrati. Valja poraditi na sljedećim elementima, ključnima za uspjeh:

1. Fizički izgled – ako si joj fizički privlačan, to je pola puta do uspjeha. Uvijek se trebaš truditi izgledati najbolje što možeš. Ne bare najviše prirodni ljepotani, nego frajeri koji rade na svom izgledu.

2. Prezentiranje samog sebe – valja joj dokazati da nisi ni opasan ni previše nametljiv. Tvoje priče moraju joj biti zanimljive, tvoj život intrigantan. Smisao za humor ili imidž privlačnog mrkog muškarca pomažu. Odavati dojam zrele osobe, mužjaka koji zna sa ženama, to svakako prolazi.

3. Uočiti njezinu naklonost – uzalud ti dobar nastup, ako ne znaš registrirati kad se cura pali na tebe. Raširene zjenice, stalna pažnja, očigledna napaljenost – to su osnovni indikatori njezine naklonosti

4.Hrabro krenuti ususret poljupcu – koliko god te cura htjela, neće se ništa dogoditi među vama ako ne smogneš hrabrosti i poljubiš ju. To je svakako najteži dio posla. Drskost je vrlina koja pomaže u ovoj situaciji. Nakon prvog poljupca, možeš početi slaviti. Dalje je sve puno lakše...

12.09.2008. u 10:31 • KomentirajPogledaj komentare (8) Print#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Kontakt adresa

Prijedloge, pitanja, savjete, kritike, pohvale i uvrede šaljite na email adresu ivan.jankovic@novatv.hr

Izdvojeno

Intervjui
- O seksualnosti, s profesorom Aleksandrom Štulhoferom
- O emancipaciji, sa Sanjom Sarnavkom iz udruge B.a.B.e
- O ljubavi i zaljubljenosti, s doktorom Stanislavom Feldmanom

Praktični savjeti
- Savršena mjesta za intimne dodire na Jarunu
- Kamo ju odvesti na prvom spoju?
- Idealne za vježbu
- Gdje uletiti usred bijela dana?
- Kako znati da se curi ne sviđaš?
- Tvoj govor tijela
- Kako doći do prvog poljupca?

Kolumne
- Jesmo li nasjeli?
- Vrline uspješnih zavodnika
- Biti Dudek, ljubavni gubitnik
- Ishod tvoje misije
- Drskost! Drskost!! Drskost!!!
- Nepotrebne muške predrasude
- Kako ostati smiren?
- Otrov koji nas truje iznutra
- Preživjeti odbijanje i krenuti dalje
- Zadovoljiti se ''minornim''
- Ništa bez društvenosti
- Ljubav bez seksa?
- Vrste uleta
- Plesna čarolija
- Alibi igra
- Je li njezino NE uvijek kraj?
- Suzbiti svoje ''slabe točke''
- Na brzinu ili polako?
- Kobno kompliciranje
- Pobijediti vlastitu nezanimljivost
- Bariteljska zanimanja
- Velike brojke
- Ovca ili buntovnik?
- Ćelavost
- Auto i stan
- Njezine prijateljice
- Uloga dopinga u ljubavnom životu
- Kud nas vodi idealiziranje?
- Najveće zablude o mž odnosima
- Ugled
- Samostalno ili momčadski?
- Tajnovitost kao vrlina
- Igra ''Zbari tuđe!''
- Biti osvajač, i dalje muška uloga
- Izazvati njezinu ljubomoru
- Kujizam

Blic test
- 1. dio
- 2. dio
- 3. dio
- 4. dio
- 5. dio
- 6. dio
- 7. dio
- 8. dio

Specijali
- U napadu na šoping centar
- Poklon za mrzitelje
- Povijest natjecateljskog zavođenja
- Zvijezde protiv Legendi Lige

Arhiva
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (10)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (4)