Blic test (4. dio)

Kakve sve ozljede imamo u sportu barenja?
Postoje brojne ozljede koje perspektivnog zavodnika mogu izbaciti iz igre ili mu čak zauvijek uništiti karijeru. Uglavnom su to ozljede psihičke prirode. Najgora ozljeda od svih svakako je ''potpuni psihički kolaps''. On se dogodio jednom od najtalentirajih zavodnika koje sam poznavao. Nažalost, momak je završio na liječenju i njegova karijera izgleda da je uništena, a možda i zauvijek završena. Poznata ozljeda također je i ''lom srca'', uzorkovan nesretnom ljubavi. Od nje nisu imuni ni najveći frajeri, a može te izbaciti iz igre i do 6 mjeseci! Naravno, dok pokušavaš naći curu moguće su i fizičke ozljede: ako te prebije njezin dečko ili lokalni huligani na Savskom nasipu.

Je li bahatost baš uvijek pozitivna muška karakteristika?
Bahatost je ništa drugo nego ekstremna samouvjerenost i rijetkost je naići na bahatog muškarca koji nema uspjeha sa ženama. Međutim, postoji nekolicina koja je toliko bahata da žene smatraju manje vrijednim do te mjere da im uopće ne žele ulijetati. ''Ja sam sto nivoa iznad svake, one bi MENE trebale moliti da im budem dečko,'' tvrde takvi i očekuju da će ih cure na koljenima preklinjati za ljubav. Naravno, žene im neće ulijetati kao što ne ulijeću nikome, pa ovu skupinu muškaraca bahatost zapravo uništava, jer zbog nje ne žele preuzeti inicijativu, a bez inicijative nema ljubavne sreće.

Što je to černobilizam?
Riječ je o ozbiljnom poremećaju koji se manifestira kao ekstremna izbirljivost pri odabiru potencijalne cure. Zove se černobilizam zato što se prenosi zračenjem: dovoljno je imati jednog černobilista u društvu da zarazi sve druge. Riječ je o privlačnoj filozofiji po kojoj nijedna cura koja nije opako zgodna ne valja. Ova bolest zna uzrokovati ''vječnu sušu'' ili redoviti posjet skupim prostitutkama, a jedini lijek protiv njezinih posljedica je velik rad na svojem fizičkom izgledu, osobnosti i tehnici zavođenja.

Je li istina da super curu možeš imati samo ako je nekome otmeš?
Istina je da su najbolje djevojke gotovo u pravilu zauzete, i da je kod njih potreban dvostruki trud da bi ih se zavelo, tj. otelo drugom muškarcu. Međutim, ako se krećeš u širokom krugu ljudi, prije ili kasnije naiđeš na super curu koja je slobodna, tako da nije nužno otimati da bi čovjek nešto postigao u svom ljubavnom životu.

Je li moguće osvojiti udanu ženu?
Svježe udane žene gotovo je nemoguće osvojiti, pogotovo ako vole i cijene svog novopečenog muža. Autor ovog bloga u zadnje vrijeme nailazi samo na takve i pomalo gubi živce! Možda se čak i okrene srednjoškolkama zbog toga. S druge strane, žene koje su u braku veći broj godina mogu biti iznimno laka meta zavođenja, a često i same vuku prve poteze. Svejedno, oprez! U Hrvatskoj vlada uvjerenje da muž ima pravo ubiti ljubavnika ako ga ulovi da mu dira ženu, pogotovo u pasivnim krajevima. Zakon je na strani ljubavnika, ali običajno pravo nije. Isplati li se riskirati i izgubiti glavu, neka svatko sam odluči.

Kakve su to ''deadball'' situacije?
Radi se o curama koje znaju isključivo treptati okicama i smješkati se, iznimno su neodlučne i nemaju pojma što žele u životu. Osvajanje takvih djevojaka jako podsjeća na situaciju u nogometu kad se lopta nekontrolirano odbija po kaznenom prostoru, a u mrežu će ju pospremiti onaj koji je najodlučniji. Tako je i s nesigurnim curama. Najbrži i najodlučniji će ih imati bez problema, a ostali će biti razočarani što nisu bolje reagirali. ''Tko prvi njegova djevojka'', rekli su naši preci davnih dana, pritom misleći baš na ovakve cure.

''Stifmeisteru, roditelji su me odgojili da budem dobar, skroman i pristojan. To nije bilo pametno, jer sam postao drugi Dudek. Ima li mi spasa?''
Situacija nije kritična. Čim si uočio svoje nedostatke, to je već velika stvar. Dudekizam je gadna bolest, no nije neizlječiva. Samo se moraš konstantno boriti protiv svoje pasivnosti i raditi na vlastitoj čvrstini. Upornost, odlučnost i samouvjerenost su vrline koje ti trebaju, i onda više nikad nećeš biti Dudek. A s godinama ih je itekako moguće usvojiti, ako ti je stalo do samog sebe.

''Dragi Stifmeisteru, imam veliki problem. Jučer sam na gaćicama uočila smeđi iscjedak. Možeš li mi pomoći?''
Nažalost, nisam stručnjak za iscjetke, nego za muško-ženske odnose, ali kad je u pitanju smeđa boja na gaćama, mislim da se vjerojatno radi o probavnim problemima. Par dana na dvopeku i indijskom čaju, pa će sigurno nestati…

22.11.2008. u 12:11 • KomentirajPogledaj komentare (8) Print#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Kontakt adresa

Prijedloge, pitanja, savjete, kritike, pohvale i uvrede šaljite na email adresu ivan.jankovic@novatv.hr

Izdvojeno

Intervjui
- O seksualnosti, s profesorom Aleksandrom Štulhoferom
- O emancipaciji, sa Sanjom Sarnavkom iz udruge B.a.B.e
- O ljubavi i zaljubljenosti, s doktorom Stanislavom Feldmanom

Praktični savjeti
- Savršena mjesta za intimne dodire na Jarunu
- Kamo ju odvesti na prvom spoju?
- Idealne za vježbu
- Gdje uletiti usred bijela dana?
- Kako znati da se curi ne sviđaš?
- Tvoj govor tijela
- Kako doći do prvog poljupca?

Kolumne
- Jesmo li nasjeli?
- Vrline uspješnih zavodnika
- Biti Dudek, ljubavni gubitnik
- Ishod tvoje misije
- Drskost! Drskost!! Drskost!!!
- Nepotrebne muške predrasude
- Kako ostati smiren?
- Otrov koji nas truje iznutra
- Preživjeti odbijanje i krenuti dalje
- Zadovoljiti se ''minornim''
- Ništa bez društvenosti
- Ljubav bez seksa?
- Vrste uleta
- Plesna čarolija
- Alibi igra
- Je li njezino NE uvijek kraj?
- Suzbiti svoje ''slabe točke''
- Na brzinu ili polako?
- Kobno kompliciranje
- Pobijediti vlastitu nezanimljivost
- Bariteljska zanimanja
- Velike brojke
- Ovca ili buntovnik?
- Ćelavost
- Auto i stan
- Njezine prijateljice
- Uloga dopinga u ljubavnom životu
- Kud nas vodi idealiziranje?
- Najveće zablude o mž odnosima
- Ugled
- Samostalno ili momčadski?
- Tajnovitost kao vrlina
- Igra ''Zbari tuđe!''
- Biti osvajač, i dalje muška uloga
- Izazvati njezinu ljubomoru
- Kujizam

Blic test
- 1. dio
- 2. dio
- 3. dio
- 4. dio
- 5. dio
- 6. dio
- 7. dio
- 8. dio

Specijali
- U napadu na šoping centar
- Poklon za mrzitelje
- Povijest natjecateljskog zavođenja
- Zvijezde protiv Legendi Lige

Arhiva
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (10)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (4)